Usluge


Projektovanje

Projektujemo sve vrste sistema tehničke zaštite.
Za svaki posao pružamo kompletne usluge počev od izrade idejnog projekta, pa sve do projekta izvedenog stanja.


Izvodjenje

Izvodimo sve vrste sistema koje nudimo koristeći vlastite inženjerske i tehničarske ekipe. Koristimo iskusne i proverene partnere za odrađivanje specijalističkih delova projekata.


Konsalting

Klijentima pomažemo da ispravno sagledaju sopstvene potrebe i što bolje iskoriste postojeće i nove sisteme.
Korisnicima nudimo kompaktnu uslugu od ideje kako nešto rešiti do uspešne implementacije.
Ova usluga obuhvata savetovanje klijenata u vezi sa optimalnim iskorišćenjem postojećih i planiranjem novih resursa, optimizacijom poslovanja, korišćenjem security sistema u cilju poboljšanja operativne efektivnosti, analizom kritičnih tačaka poslovnog procesa, unapređenjem profita i identifikacijom novih tehnologija radi unapređenja poslovnih procesa.


Odrzavanje i servis

Naši klijenti mogu da budu sigurni da će njihov sistem pouzdano raditi još dugo nakon što je oprema instalirana i puštena u rad.
Usluge servisa i održavanja obezbeđuju nesmetano funkcionisanje instaliranih sistema, brzu reakciju u slučaju smetnje i otklanjanje problema u najkraćem roku.
Vodimo potpunu brigu o instaliranim sistemima i o njihovom kontinuiranom radu. Imamo uvedeno 24/7 tehničko dežurstvo te korisniku nudimo razne nivoe usluga servisa i održavanja zavisno o vrsti ugovora o održavanju.