Interfoni


Klasične “špijunke” na vratima nisu više dovoljne. Ugradnjom interfonskog ili videointerfonskog sistema povezanog sa elektroprihvatnikom na ulaznim vratima, može se pritiskom dugmeta pustiti osoba da uđe u dom ili kancelariju. Video interfonski sistem uz govornu komunikaciju omogućava da vidimo sliku posetioca, te ujedno prikuplja slike osoba koje su zvonile na ulaznim vratima.

Posebnost videointerfona je izuzetno kvalitetna i jasna slika postignuta primenom najkvalitetnijih monitora i kamera velike rezolucije i osjetljivosti.
Uređaji se mogu kombiniovati i prilagoditi raznim zahtevima: porodičnim kućama sa više stanova, apartmanskim naseljima, te stambenim i poslovnim zgradama

Spoljni paneli ugrađuju se kod ulaznih vrata i sastavni su deo interfonskih kao i video interfonskih sistema. Kako bi se u potpunosti mogli prilagoditi uslovima instalacije, razvijeni su raznovrsni modeli. Sve spoljne panele moguće je kombinovati za praktično neograničen broj stanova. Svi spoljni paneli imaju ugrađeno osvijetljenje kako bi i noću čitanje imena bilo lagano. U panele je moguće ugraditi šifrarnik i tako omogućiti ulaz samo onima koji znaju šifru.

Audio interfoni predstavljaju kvalitetno, jednostavno i ekonomično rešenje za bezbednost poslovnog i stambenog prostora. Interfon karakteriše dugotrajnost, izdržljivost, lakoća instaliranja i upotrebe uz moderan dizajn i cene koje su prilagođene mogućnostima domaćih korisnika. 

Video interfoni su kreirani da zadovolje sve bezbednosne potrebe savremenih korisnika. Osim komunikacije i otvaranja električne brave, video interfoni omogućavaju i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva. Na tržistu se mogu naći modeli namenjeni za jednog ili više korisnika.

SPARK SYSTEMS nudi širok asortiman interfonskih slušalica, video interfonskih monitora i pozivnih panela, električnih brava, elektromagnetnih brava, interfonskih kompleta, hands free monitora, interfon modula, čitače otiska prsta.