Ozvučenje i oprema za komunikaciju


Iako su sistemi za komunikaciju često neuočljivi, ne smatraju sistemima visokog prioriteta, činjenično je stanje da svi objekti imaju neke oblike komunikacionog sistema (telefon, interkom, javni razglas i sl.). Na objektima kao što su poslovne ili javne zgrade, banke, bolnice, industrijski pogoni ili aerodromi, pojavljuju se specifični zahtjevi na komunikacione sisteme. Kako bi se na takvim objektima zadovoljila potreba za pravovremenom, kvalitetnom, pre svega, pouzdanom i sigurnom komunikacijom, nužna je ugradnja komunikacionih sistema i ozvučenja koji svojim mogućnostima i karakteristikama nadilaze klasične telefonske sisteme.


Sistemi ozvučenja namenjeni su ozvučavanju velikih prostora. Koriste se u tržnim centrima, hipermarketima, bolnicama, aerodromima, industrijskim objektima, vladinim i brojnim drugim institucijama, za istovremeno obraćanje velikom broju posetilaca, ali i za reprodukovanje muzike i reklamnih džinglova.Komunikaciona oprema  predstavlja i važan aspekt tehničke zaštite objekta. SPARK SYSTEMS kako bi ispuno sve potrebne zahteve pojedinog objekta, nudi komunikacionu  opremu i ozvučenje renomiranih svetskih kompanija koji zahvaljujući svojim superiornim audio kvalitetom, sigurnosnim protokolima i standardima, naprednim komunikacionim funkcijama, funkcijom snimanja razgovora te modularnim, fleksibilnim i jednostavno proširivim rešenjima omogućava projektovanje sistema prema specifičnim zahtevima svakog pojedinačnog korisnika.


Mi vam nudimo rešenja koja se sastoje od najkvalitetnijih zvučnika, pojačala, mikseta, plejera, mikrofona i drugih audio komponenti vrhunskih svetskih proizvođača. Naši sistemi su fleksibilni i dozvoljavaju obraćanje uživo, putem mikrofona, kao i reprodukciju snimljenog materijala preko CD/DVD uređaja, FM tjunera i različitih multimedijalnih plejera.


  • Amaterski radio uređaji
  • Digitalni radio uređaji
  • Mikrofoni
  • Plafonski i zidni zvučnici
  • Pojačala

Amaterski radio uređaji


Digitalni radio uređaji

MikrofoniPlafonski i zidni zvučnici

Pojačala