Ormani za skladištenje ski opreme


Sloboda pokreta sa jednom akreditacijom predstavlja novi trend, a mehanički ormarići za zaključavanje postaju stvar prošlosti. Ljudi više ne žele da koriste ključeve, tokene ili tastere. Bez obzira da li se radi o bravama čije napajanje je putem baterije (offline) ili umreženim bravama (online), možete dodeliti ormariće vašim klijentima pojedinačno ili im omogućiti slobodu izbora.


Kao posebnu pogodnost, Spark Systems nudi kompletan sistem - od akreditacija sa integrisanim čipom do različitih RFID tehnologija i softverskih modula.

Sistemi za elektronsko upravljanje ormarićima koriste najsavremenije tehnologije, sa posebnim osvrtom na intuitivan rad i sigurnost sistema.
Takođe u našoj ponudi posedujemo softver za upravljanje i administraciju elektronskih ormarića koji je moguće integrisati sa već postojećim softverom za kontrolu pristupa, bilo da se radi o sistemu za kontrolu pristupa namenjenog skijalištima ili je reč o sistemima namenjenim drugim poslovnim ili rekreativnim objektima.


Softver upravlja rezervacijama i vrši organizaciju za sve tipove ormarića za iznajmljivanje u kombinaciji sa sistemom za zaključavanje ormarića. Ormarići za iznajmljivanje mogu biti konfigurisani pojedinačno ili u grupi.Ovo omogućava iznajmljivanje grupe ormarića jednom klijentu, npr. gostu hotela ili je moguće pojedinačne ormariće iznajmljivati jednoj ili više osoba.


Ormariće je takođe moguće rezervisati i iznajmljivati putem interneta uz pomoć aplikacije. U tom slučaju akreditacija se daljinski dodeljuje direktno ka broju ormarića iznajmljenog za određeni period. Nakon što istekne ovlašćenje, ormarić ostaje zaključan. Softver takođe prikazuje informacije o zauzetosti ormarića i vrši nadzor za zaštitu od krađe. Softer takođe podržava daljinsko upravljanje pojedinačnih ormarića.

Ormarići koje nudimo, mogu se koristiti u različite svrhe. Najčešći vidovi upotrebe namenjeni su za fitnes i spa cente, kao i u kombinaciji sa sistemima za evidenciju radnog vremena i sistemima kontrole pristupa.
Ormarići koje nudimo, mogu se koristiti u različite svrhe. Najčešći vidovi upotrebe namenjeni su za fitnes i spa cente, kao i u kombinaciji sa sistemima za evidenciju radnog vremena i sistemima kontrole pristupa.