O nama


Savremeno poslovno okruženje zahteva pouzdanog strateškog partnera koji će učiniti poslovanje bezbednim, temeljnim, a samim tim i uspešnim.


Kompanija Spark Systems je specijalizovana za distribuciju, instalaciju i održavanje sistema u oblastima energetike, saobraćaja i tehničke zaštite, što uz hardverska rešenja uključuje softver, kartice i druge komponente.


Našim zaposlenima obezbeđujemo adekvatnu podršku i konstantno stručno usavršavanje kako bi u potpunosti bili spremni da odgovore na zahteve tržišta i izazove koje nam budućnost donosi.


Kompanija Spark Systems stekla je poverenje poslovnih partnera svojom profesionalnošću i poslovnom etikom, kao i primenom najnovijih svetskih dostignuća i najviših standarda u poslovanju.


Kroz posvećeno i dugoročno partnerstvo sa dobavljačima, globalnim liderima u različitim oblastima koji postavljaju najviše standarde u okviru bezbednog poslovanja, Spark Systems pruža širok spektar rešenja koji garantuju uspeh.


Naš prvi cilj je steći i zadržati poverenje kupca.


U tom smislu trudimo se da imamo širok spektar opreme. Uz to, obezbeđujemo snažnu i profesionalnu tehničku podršku i servis.


Naša misija je postati pouzdan partner svim svojim saradnicima stalnim unapređenjem elemenata našeg poslovanja.


Svojim klijentima pružiti najbolja rešenja iz navedenih oblasti, ispuniti i prevazići očekivanja klijenata i krajnjih korisnika. Pružiti im adekvatnu podršku sa ciljem da primenom naših rešenja ojačaju svoju konkurentnost i svoje poslovanje učine profitabilnijim.